Hoe gaat het in z’n werk?
Als jullie besloten hebben een Digitaal Geboortekaartje te willen ontvang je per mail alle informatie die nodig is. We maken telefonisch kennis met elkaar en bespreken of er speciale wensen zijn voor de video. We maken een afspraak voor de opnames op een moment dat voor jullie goed voelt. Het liefst natuurlijk ergens in de eerste weken na de geboorte van jullie lieve baby. Het filmen duurt ongeveer 1,5u. Ik wil jullie namelijk niet teveel belasten tijdens deze toch al intensieve kraamperiode. Het enige wat je hoeft voor te bereiden is de juiste kleertjes voor je kleintje en dat hij of zij lekker gegeten heeft. De rest doe ik. Als alles erop staat dan ga ik de video editen. Binnen 5 werkdagen ontvang je jouw unieke en liefdevol Digitaal Geboortekaartje dat je kan delen met al jullie geliefden.

Verschillende pakketten

(Er is altijd een telefonisch kennismakingsgesprek om jullie wensen te bespreken. Alle beelden worden geschoten in 4K en worden 2160x3840  aangeleverd. de video's zullen tussen de 40sec - 1 min zijn)

 

Pakket kiekeboe: +/- 1,5uur opnemen (beelden baby, gezin, kamertje, knuffeltjes overige details, tekst, muziek. enkele foto's uit de video)

€450  incl btw ex reiskosten

 

Pakket in de maneschijn: 2x 1,5uur opnemen (beeld van zwangere buik, baby, gezin, kamertje, knuffeltjes, overige details, tekst, muziek. enkele foto's uit de video)

€550 incl btw ex reiskosten